Förnybar kraft från solen för en grönare framtid

Vi är din helhetsleverantör av solcellslösningar för en hållbar framtid. Vi kombinerar expertis, innovation och kvalitet för att erbjuda skräddarsydda solcellsinstallationer som passar dina behov och bidrar till en renare energiframställning

Vi leder er mot en hållbar solcellsanläggning
Oavsett om det gäller solceller för kommersiella fastigheter eller privatbostäder, är UNIT det rätta valet för dig. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar dina behov och förvandlar solens energi till hållbar kraft.

Vi står för enastående kunskap inom området och har egen utbildad personal för att säkerställa högsta kvalitet i varje del av projektet, från projektering till driftsättning. Vi erbjuder produkter från SoliTek som speglar våra hårt ställda krav. SoliTek´s högkvalitativa solcellspaneler är Cradle to Cradle-certifierade på guldnivå.

Vi hjälper dig inte bara med en hållbar energilösning, utan också tryggheten att vi tar hand om hela processen, från rådgivning till installation och underhåll.

ic_garanti
Garantier

Vi väljer endast marknadens mest högkvalitativa produkter. Det gör att vi kan erbjuda långa garantier, på upp till 30 år, för våra solceller. Våra kunders trygghet och nöjdhet är vår prioritet när vi får förtroendet att förvalta din investering.

koldmed
Energilagring

Kombinationen av solceller och batterier ger dig självförsörjning på solenergi, oavsett tid på dygnet. Du kan maximera energieffektiviteten och minska beroendet av det traditionella elnätet för ännu större kostnadsbesparingar och hållbarhet.

ic_taktyp
Taktyper

Oavsett taktyp, utför vi solcellsinstallationer som är anpassade efter ditt tak. Vi hanterar alla typer av takmaterial, från plåttak till papp eller betongpannor, för att leverera skräddarsydda lösningar för ditt projekt.

Europatillverkade, kvalitativa solcellspaneler från SoliTek® med goda egenskaper för nordiskt klimat.

Solitek glas/glas paneler erbjuder en banbrytande lösning för hållbar energiproduktion. Med sin innovativa teknik kombinerar de effektiv solenergigenerering med elegant design och hållbarhet. Glaspanelerna från Solitek är tillverkade med härdat glas och integrerar solcellsteknik på ett diskret sätt, vilket gör dem idealiska för både bostäder och kommersiella fastigheter. Solpanelerna lämpar sig särskilt för kustnära installationer då de har saltvattenresistens.

Bukletas210x210_2023_02_swe_compressed-1

SoliTek® Glas/glas paneler

serviceavtal-Large

Nu erbjuder vi serviceavtal för solcellsanläggningar!

Genom regelbundna kontroller av din anläggning kan du försäkra dig om dess driftsäkerhet och maximala energiproduktion - kontakta oss för att teckna ditt serviceavtal!

Maximal energiproduktion
Regelbundna kontroller av solcellsanläggningen är viktigt för att säkerställa att systemet fungerar optimalt och ger maximal energiproduktion.
Ökad driftsäkerhet
Genom regelbundet underhåll minskar risken för oväntade fel och avbrott. Det i sin tur ökar driftsäkerheten för hela anläggningen.
En skadad solcellsanläggning
En skadad solcellsanläggning kan få allvarliga ekonomiska och mänskliga konsekvenser. Vi kontrollerar att din anläggning är hel och säker.
1×1-dji_fly_20231219_142644_763_1702992844054_photo-Large
SOLID Solrif® Roof Integrerad solcellslösning

SOLID Solrif® är speciellt utformad för att integreras i taket där glaset/glasmodulen fungerar som en stor, stark och säker solcellstakpanna.

Med solpanel SOLID Solrif® kan du spara pengar på två sätt: på takpannor och även i minskade elräkningar. SOLIDSolrif® värderas för sin förmåga att generera elektricitet, för sin enkelhet att montera och den stilrena designen.
Solrif glas/glas-paneler tillverkas av SoliTek och är certifierade av Ernst Schweizer AG, vilket bekräftar att dessa paneler och alla produktionsprocesser uppfyller kvalitetsriktlinjerna för Ernst Schweizer AG. Detta certifikat garanterar att Solrif-panelerna som installeras i stället för takpannor blir vattentätt. Panelernas tekniska livslängd är hela 50 år vilket innebär att de fungera som taktäckning minst lika länge som ett traditionellt tegeltak. Panelerna tillsammans med montagesystemet gör ytskiktet tätt.  

   Fördelar:

  • Kan användas istället för takpannor
  • Vattentät
  • Ventilerade
  • Lämplig för lutande tak och carportar med lutning 12°-70°
sol-pa-tak

Varför Unit?

Välj UNIT som din partner för energilösningar på grund av vår djupa kunskap inom energiområdet.

Vi förstår de utmaningar och möjligheter som finns i dagens energilandskap. Med vår lokala närvaro kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just dina behov och förutsättningar. Vi inspireras av branschledande produkter och håller oss uppdaterade med de senaste innovationerna.

Med vår expertis och engagemang kan du lita på oss för att leverera högkvalitativa, pålitliga och hållbara energilösningar som gör skillnad för din verksamhet vare sig det gäller en ny solcellsanläggning eller ett nytt klimatsystem.

Från idé till färdig anläggning

På UNIT tar vi hand om hela processen, från idé till färdig anläggning. Vi har expertis inom projektering, genomförande och erbjuder serviceavtal för att säkerställa en långsiktig och säker drift av din anläggning. Du kan lita på oss för en komplett och pålitlig lösning.

fran-ide

Vanliga frågor om solenergi

Hur påverkar solceller värdet på min fastighet?
Att investera i solceller kan öka värdet på din fastighet då det kan ge en väsentlig besparing på elräkningen. Du är även med och bidrar till förnybar elproduktion och en hållbar framtid.
Är alla tak lämpliga att sätta solceller på?
De flesta taken lämpar sig för solceller. Olika väderstreck och taklutning bidrar ofta till produktion längre tid över dygnet. Kontakta oss för att göra en värdering på ditt hus.
Hur lång tid tar en installation?
Installationstiden beror på storleken på solcellsanläggningen samt fastighetens förutsättningar. Generellt sett tar montaget av solcellerna och arbetet som elektrikern utför cirka 4-5 dagar för en standardinstallation på normalstor villa.
Hur fungerar grön teknik?
Grön teknik är en skattereduktion som går att använda på investeringskostnaden vid en solcellsinstallation. På Skatteverkets hemsida kan du läsa mer om grön teknik och om du är berättigad avdraget. www.skatteverket.se
Vilka fördelar finns för att välja ett batterilager till min solcellsanläggning?
Med batterier kan man lagra solelen som produceras under dagen för att sedan kunna ta ut och använda elen på eftermiddagen när det ofta är högre förbrukning i hushållet. Detta bidrar till en större egenanvändning och därmed en bättre lönsamhet för solcellsanläggningen. Det går alltså att ta till vara på mer av den egenproducerade solelen samtidigt som inköpet av el från elnätet minskar. Det går även att använda batteriet med styrning, till exempel ladda batteriet under natten då elpriset ofta är lägre.

Fler tjänster

Optimera ditt inomhusklimat, skapa en ljusare framtid, utnyttja solens kraft och effektivisera din energianvändning. Vi erbjuder klimatlösningar, elinstallationer, solceller och energilagring för kostnadseffektiva och hållbara lösningar.

Jobba med oss

Bli en del av vårt dynamiska team! Vi erbjuder spännande möjligheter att växa och utvecklas inom elinstallation, klimatlösningar, solenergi och energilagring. Utforska våra karriärmöjligheter och bli en del av UNIT-familjen idag.

Spontanansökan

Vill du vara en del av vårt fantastiska team på UNIT? Skicka in din spontanansökan och berätta om dina kunskaper, erfarenheter och viljan att bidra till vårt framgångsrika företag. Vi ser fram emot att höra från dig och utforska möjligheterna till en spännande karriär tillsammans!

Följ oss på
sociala medier

På våra sociala medier kan du bland annat läsa om nyheter, se det senaste som händer i branchen och följa våra kollegor på nya utmaningar och följa med oss bakom kulisserna.

Våra tjänster

Om oss

Kontakta oss
Cookie Policy
Privacy Policy                         Brand Guideline

Karriär

Våra lediga tjänster
Spontanansökan

Kontor

Unit i Sverige AB
Kryptongatan 9B
431 53 Mölndal

info@unitab.se
ekonomi@unitab.se

© Copyright 2023, Unit i Sverige AB