Bättre inomhusklimat genom service & installation

Unit är din pålitliga partner för behovsanpassade klimatlösningar. Med gedigen teknisk kompetens och omfattande erfarenhet utför vi olika typer av entreprenader och servicearbeten inom kylteknik och ventilation.

header-klimat
Så hjälper vi er till ett bra optimera ert klimat.
I dagens samhälle blir ett rent, friskt och korrekt tempererat inomhusklimat allt viktigare. Både människor och maskiner kan nå sin fulla potential och uppnå bättre resultat när klimatet är optimalt och gynnsamt.

Unit erbjuder skräddarsydda lösningar som bygger på vår gedigna tekniska expertis och långvariga erfarenhet. Vi är specialister på entreprenader inom områdena kyl- och värmepumpar samt ventilation. Genom vårt omfattande nätverk av produktleverantörer och konsulter kan vi säkerställa högkvalitativa resultat.

Oavsett om ni behöver hjälp med OVK-besiktningar, service för er befintliga anläggning eller planerar att genomföra ombyggnader, är vi här för att ge er skräddarsydd rådgivning. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa er optimera er anläggning för bästa möjliga resultat.

ic_doc
Serviceavtal

Våra serviceavtal för anläggningar garanterar en trygg och säker drift samtidigt som de minskar driftkostnaderna. Låt oss ta hand om underhållet och optimera prestandan för att säkerställa att er anläggning fungerar smidigt och kostnadseffektivt.

ic_koldmedia
Köldmedierapportering

Våra serviceavtal för anläggningar garanterar en trygg och säker drift samtidigt som de minskar driftkostnaderna. Låt oss ta hand om underhållet och optimera prestandan, vi sköter all rapportering av F-gaser och hjälper er med dokumentation

ic_ovk
OVK

Våra serviceavtal för anläggningar garanterar en trygg och säker drift samtidigt som de minskar driftkostnaderna. Låt oss ta hand om underhållet och optimera prestandan för att säkerställa att er anläggning fungerar smidigt och kostnadseffektivt.

Experter inom klimat

Expertis inom inom installation och service av kylmaskiner och värmepumpar, luftbehandling och energieffektivisering som ger optimalt inomhusklimat.

20+ års erfarenhet inom installation av kylmaskiner och värmepumpar. Kundens behov är vår prioritet, från frysrum till kontorsluftkonditionering. Teckna ett serviceavtal för pålitlig anläggningsfunktion i årtionden framöver.

Djup expertis inom luftbehandling och energieffektivisering ger optimalt inomhusklimat till låga driftkostnader. Vi minskar energiförbrukning med aggregatbyten, fläktsystemsanpassningar och innovativa styrningslösningar för en hållbar framtid.

20

Års erfarenhet

37

Anställda

Varför Unit?

Välj UNIT som din partner för energilösningar på grund av vår djupa kunskap inom energiområdet.

Vi förstår de utmaningar och möjligheter som finns i dagens energilandskap. Med vår lokala närvaro kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just dina behov och förutsättningar. Vi inspireras av branschledande produkter och håller oss uppdaterade med de senaste innovationerna.

Med vår expertis och engagemang kan du lita på oss för att leverera högkvalitativa, pålitliga och hållbara energilösningar som gör skillnad för din verksamhet vare sig det gäller en ny solcellsanläggning eller ett nytt klimatsystem.

Från idé till färdig anläggning

På UNIT tar vi hand om hela processen, från idé till färdig anläggning. Vi har expertis inom projektering, genomförande och erbjuder serviceavtal för att säkerställa en långsiktig och säker drift av din anläggning. Du kan lita på oss för en komplett och pålitlig lösning.

fran-ide

Vanliga frågor om klimat

Rapportering av F-gas, vad är det som gäller?
Beroende på vilket mängd köldmedium en anläggning innehåller och mängd så kan anläggning behövas kontrolleras flera gånger om året · Aggregat med CO₂-ekvivalent motsvarande 5 ton skall läcksökas en gång var 12:e månad · Aggregat med CO₂-ekvivalent motsvarande 50 ton skall läcksökas var 6:e månad · Aggregat med CO₂-ekvivalent motsvarande 500 ton skall läcksökas var 3:e månad Med ett serviceavtal hos oss hjälper vi er mer periodiska läckagekontroller och rapportering till myndighet
Vad betyder OVK?
OVK, obligatorisk ventilationskontroll, ska göras regelbundet, i de flesta byggnader. Syftet är att visa att inomhusklimatet är bra och att ventilationssystemen fungerar. Kontrollen ska göras av en certifierad kontrollant. Det åligger fastighetsägaren att se till att OVK utförs enligt de regler som finns för fastigheten, vi utför OVK besiktningar och hjälper er så att de blir utföra i tid.

Fler tjänster

Optimera ditt inomhusklimat, skapa en ljusare framtid, utnyttja solens kraft och effektivisera din energianvändning. Vi erbjuder klimatlösningar, elinstallationer, solceller och energilagring för kostnadseffektiva och hållbara lösningar.

Jobba med oss

Bli en del av vårt dynamiska team! Vi erbjuder spännande möjligheter att växa och utvecklas inom elinstallation, klimatlösningar, solenergi och energilagring. Utforska våra karriärmöjligheter och bli en del av UNIT-familjen idag.

Spontanansökan

Vill du vara en del av vårt fantastiska team på UNIT? Skicka in din spontanansökan och berätta om dina kunskaper, erfarenheter och viljan att bidra till vårt framgångsrika företag. Vi ser fram emot att höra från dig och utforska möjligheterna till en spännande karriär tillsammans!

Följ oss på
sociala medier

På våra sociala medier kan du bland annat läsa om nyheter, se det senaste som händer i branchen och följa våra kollegor på nya utmaningar och följa med oss bakom kulisserna.

Våra tjänster

Om oss

Kontakta oss
Cookie Policy
Privacy Policy                         Brand Guideline

Karriär

Våra lediga tjänster
Spontanansökan

Kontor

Unit i Sverige AB
Kryptongatan 9B
431 53 Mölndal

info@unitab.se
ekonomi@unitab.se

© Copyright 2023, Unit i Sverige AB